Články


Náš tým 26.11.2023 pořádal turnaj v rámci Ligy Vysočiny Elévů. Místo konání byla tělocvična ZŠ TGM. Na své utkání k nám dojely týmy z Dačic, Telče a dvě družstva z Havlíčkova Brodu. A jak si vedlo naše družstvo?

Na svatého Martina se konal turnaj elévů v Jihlavě. Zaplněná hala mohla vidět spoustu florbalové radosti a gólů. Naše družstvo si vedlo velmi dobře. 2x jsme zvítězili proti celkům SK Jihlavy (5:2 a 8:1), poté obdrželi porážku proti Snipers Třebíč (2:6). S turnajem se rozloučili remízou s Kněžickým Orlem (2:2). Velké díky patří rodičům, kteří...

Muži tento víkend v Brně sehráli 1. kolo Poháru Českého florbalu. Jednalo se o první ostré zápasy od konce loňské sezóny. Proto byl turnaj pojat spíše přípravně a k sehrání obměněného kádru, do kterého přibyli naši odchovanci a i nová posila Patrik Polách.

Ve spojení s firmou valcuj.cz vám za zvýhodněnou cenu 800,- Kč nabízíme masážní válce s logem klubu a vaším číslem a přezdívkou.

Už se stává tradicí, že náš klub na konci letních prázdnin pořádá florbalový kemp. Letošní rok není v ničem jiný a v termínu 21.8. – 25.8.2023 se na vás v Moravských Budějovicích budeme těšit.

© 2023 SK JeMoBu
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!