Články


V sobotu 23. března 2024 odehráli naši muži poslední dvě kola Regionální ligy mužů skupiny 5 - Vysočina a rozloučili se tak se současnou sezónou. Přečtěte si, jak celou sezónu hodnotí hrající trenér Jiří Šenkýř:

Náš tým elévů čekal 24.03.2024 další turnaj v rámci Ligy Vysočiny Elévů. Tentokrát jsme se vydali do nedalekých Dačic. Postupně jsme se utkali s týmy Dačic, Telče a dvěma týmy SK Jihlavy. A jak si vedlo naše družstvo?

Elévové doma

25.02.2024

V neděli 25.02 se na domácím hřišti ukázalo družstvo našich elévů. Poprvé jsme se ukázali v této kategorii soupeřům v nových dresech. A jak to celé dopadlo?

10.12. se v Třebíči konal další turnaj v rámci Ligy Vysočiny elévů. Ani neprohrnuté silnice nás nezastavily. Po příjezdu se šlo hned na věc. Fanoušci v hale viděli spoustu dětské radosti a gólů. Hráči si za svůj krásný výkon vysloužili diplom a odměnu v podobě bonbónů.

V neděli 3.12. se na domácím hřišti představila obě družstva našich mladších žáků pod vedením trenérů Kundruma a Hazy. I přes těžkou dopravní situaci se k nám zvládli dostat i naši soupeři. Jmenovitě dvě družstva Snipers Třebíč a ASK Bystřice nad Pernˇštejnem. Diváci byli svědky zajímavých zápasů bohatých na góly, které odměňovali náležitým...

© 2023 SK JeMoBu
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!