Články


10.12. se v Třebíči konal další turnaj v rámci Ligy Vysočiny elévů. Ani neprohrnuté silnice nás nezastavily. Po příjezdu se šlo hned na věc. Fanoušci v hale viděli spoustu dětské radosti a gólů. Hráči si za svůj krásný výkon vysloužili diplom a odměnu v podobě bonbónů.

V neděli 3.12. se na domácím hřišti představila obě družstva našich mladších žáků pod vedením trenérů Kundruma a Hazy. I přes těžkou dopravní situaci se k nám zvládli dostat i naši soupeři. Jmenovitě dvě družstva Snipers Třebíč a ASK Bystřice nad Pernˇštejnem. Diváci byli svědky zajímavých zápasů bohatých na góly, které odměňovali náležitým...

Náš tým 26.11.2023 pořádal turnaj v rámci Ligy Vysočiny Elévů. Místo konání byla tělocvična ZŠ TGM. Na své utkání k nám dojely týmy z Dačic, Telče a dvě družstva z Havlíčkova Brodu. A jak si vedlo naše družstvo?

Na svatého Martina se konal turnaj elévů v Jihlavě. Zaplněná hala mohla vidět spoustu florbalové radosti a gólů. Naše družstvo si vedlo velmi dobře. 2x jsme zvítězili proti celkům SK Jihlavy (5:2 a 8:1), poté obdrželi porážku proti Snipers Třebíč (2:6). S turnajem se rozloučili remízou s Kněžickým Orlem (2:2). Velké díky patří rodičům, kteří...

Muži tento víkend v Brně sehráli 1. kolo Poháru Českého florbalu. Jednalo se o první ostré zápasy od konce loňské sezóny. Proto byl turnaj pojat spíše přípravně a k sehrání obměněného kádru, do kterého přibyli naši odchovanci a i nová posila Patrik Polách.

Ve spojení s firmou valcuj.cz vám za zvýhodněnou cenu 800,- Kč nabízíme masážní válce s logem klubu a vaším číslem a přezdívkou.

© 2023 SK JeMoBu
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!